2016. április 21., csütörtök

Amikor az egyéniség áttör a szürkeség falán... ;-)

A Vatera-Teszvesz-Zsibvásár és "társai" sokszor szórakoztatóak.
Ha így vásárlunk (netán eladók vagyunk) olykor érdekes emberekkel találkozunk.
Ilyenekkel és olyanokkal.
Évek óta nem vásároltam így, de előtte sokszor éreztem fájó hiányát az időnek, mivel, ha lett volna belőle bőven, akkor érdekes dokumentumszerű könyvet lehetett volna írni róla.
Azt a sok hülyét, akivel találkoztam...
Azt a sok rendes embert, akivel találkoztam...
Az biztos, hogy nem unalmas ez a tevékenység és kimondottan élvezetes néha.

Az eladandó árut (a vele kapcsolatos tudnivalókat) sokféle képpen meg lehet jelentetni.
Úgy érzem, hogy gyakorlott vásárlónak számítok, azt hinné az ember, hogy már nem érheti meglepetés... és most, ennyi idő után mégis...

Bóklászás közben olyan eladói bemutatkozással (értsd: vásárlói tájékoztató) találkoztam, ami még nekem is meglepetéssel szolgált...

Mit mondjak, sok emberrel NEM mennék el nyaralni, de ezzel azt eladóval úgy érzem, hogy nem unatkoznék :-)

Isten áldjon és tartsa Rajtad féltő szemét és kezét - Kedves  wienerobuda(3618)"A személyes átvételnek vannak előnyei...

Kb. .1290 forintért  viszi el a posta ..


.ELÉRHETŐSÉG

A vevő a  VATERA rendszertől  megkapja az árverés befejezése után az összes elérhetőségemet. Három napon belül szeretném, ha egy emailban jelentkezne. Egy héten belül le kellene bonyolítani az üzletet. Én legkésőbb a tizennegyedik napon este megírom az értékelésemet.TELEFONÁLÁS helyett E-MAIL !!!!!!!!!!
Nem telefonálok, de ha hívnak és éppen nem tudom felvenni, mert szundikálok,vagy pálinkát főzök,akkor visszahívom. 

A VATERA népes táborában rengeteg a karmester, űrrepülő , darukezelő  És tudjuk, hogy balett táncosok is szép számmal akadnak. Urológust és szívsebészt sem szívesen zavarok munka közben. Én csak nagyon ritkán telefonálok. Viszont e-mailra , ha éppen nem vagyok letartóztatva, néhány órán belül, de többnyire perceken belül válaszolok.
E-MAIL! ......Bármikor megnézhető..(ha van monitorja)...... és másodpercek alatt megválaszolható! ... (ha van billentyűzete)

FÉNYKÉPEK
Minden esetben az aktuális tárgyat fényképezem.Minden esetben a képen látható összes dolgot el kell vinni.POSTÁZÁS...: Az aznap aktuális postai díjtáblázat szerint.

 További információk a termék szállításával kapcsolatban:

Általában élettartam garanciát adok mindenre.
De ez nem vonatkozik a szélsőséges esetekre.
Ha Ön a levélbontó késemet összevérzi, a porcelánomat macskadobálásra használja, az olajmécsesembe benzint tölt, úthenger elé áll anélkül, hogy előbb az órámat levenné, a garancia nem érvényesíthető."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése