2012. április 11., szerda

Szombati program : 4. NOÉ-s találkozó és örökbefogadó nap - 2012. április 14-én

Moflika közölte velem, hogy mint volt menhelyes lakó feltétlenül szeretne részt venni a találkozón, hogy láthassa a régi haverokat.
(Szerintem csak fel akar vágni vele, hogy dicsekedjen, hogy neki még mindig van gazdija, hadd irigykedjen a falka / banda :-)
Mondtam neki, hogy teljesen kizárt, mert "anya" felvonul a jelzett időpontban a Rákos úti rendelőbe, ahol nyílt egészség-nap van - SZIGORÚAN KÉTLÁBÚAKNAK - ahol remek vizsgálatokra lehet menni beutaló nélkül, és megtudhatom, hogy még a földgolyón fogok tartózkodni egy darabig "mérgesítve" néhány embert.

Emlékeztettem rá, hogy különben se vett erre a hónapra bérletet magának, jegye meg nincs, a NOÉ meg messze van, személyi kölcsönt kellene felvennem, hogy eljussunk odáig.
Moflicsek most elvonult a kertbe és duzzogva utál, miközben napozik.

A tekintetét hál'istennek nem látom, mert takarja a bundija, mivel nem telik kozmetikusra (sicc !)


Egész életemben nem látott engem kozmetikus, bezzeg Mofli legalább egy évben kétszer eljár ilyen helyekre, tiszta luxusnőci...



Amúgy a pénzhiány kapcsán már felhívtam a figyelmét a francia konyhára, mivel évek óta rengeteg csiga "terem" a kertben, igazán szüretelhetne. Erre tudomásomra hozta, hogy jobban szereti Laci bácsi konyháját, és különben is... ahogy öregszem egyre extrémebb ötleteim vannak.

Na, hát ilyen nemzedéki és lábellentéteink vannak.
Ja, közben a francia bulldog Töfike szép csendben úgy csinál, mintha süket lenne és nem is érzékelne a helyi konfliktusból semmit, de ravaszul két röfögés közben lesben áll, hogy mikor potyog le a konyhában egy kis almahéj...

:-) :-)







"Tisztelt Támogatónk, Örökbefogadónk!

Ismét egy remek, szórakoztató családi programra invitálunk mindenkit.  Immár 4. alkalommal rendezzük meg NOÉs találkozónkat és örökbefogadó napunkat.

Április 14-én a NOÉ Állatotthon területén (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége) 10 órától 15 óráig várjuk az érdeklődőket, korábbi örökbefogadóinkat és új gazdijelöltjeinket.

Ezen a napon mutatkozik be az Állatotthon legújabb lakója Linda, a galléros pávián hölgy. Linda beköltözését több mint 1 éves előkészítő munka előzte meg. Ez a projekt nem jöhetett volna létre támogatóink, önkénteseink segítsége nélkül, melyet ezúton is köszönünk! Linda szeretettel várja az érdeklődő látogatókat, a NOÉ gazdasági udvarán található luxuslakosztályában.

Egész nap érdekes programokkal várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Gyerekeknek arcfestés, állatsimogató és játszóház, sport és táncbemutatók, kézműves foglalkozások. Nagyobbaknak kutyás bemutató és keverékkutya szépségverseny nem csak NOÉs kutyáknak. Nevezés a helyszínen 12 óráig.

Adóbevallását elkészítik a rendezvény helyszínén 2.000 Ft--ért (nem alap bevallás esetén 5.000 Ft-ért), mely teljes összeg a NOÉ-t támogatja.

 A rendezvényre szeretettel várjuk a NOÉ Állatotthon Alapítvány egykori védenceit, de bármely saját állat is hozható, ha jól szocializált és egy évnél frissebb kombinált és veszettség oltása van, nincs fertőző betegsége.
A találkozóra a belépés ingyenes, de a három és négylábúaknak szigorúan csak oltási könyvvel lehetséges."

Forrás:
http://noeallatotthon.hu/index.php

6 megjegyzés:

  1. Nekem sokkal jobban tetszik Mofi "gondozatlanul", mint frissen kozmetikázva. :o)
    De az a pofa, amit Töfi vág.... kész vagyok tőle!
    Hmm, a szombati emberszűrő bulin bárki részt vehet? Esetleg arról is van "plakát"-od? :D

    VálaszTörlés
  2. Hol fekszik a kutya az első képen??? :D

    VálaszTörlés
  3. A csigák ellen tyúkot tartsál, nem mindig, de sokszor hatásos.

    VálaszTörlés
  4. Matula ikrek:
    Muszáj legalább egy évben 2 x Moflit nyíratni, különben a sok szőr összegubancolódik, olyan komondor-szerűvé válik és beleragad a tujáról a termés, és az fáj neki,
    másrészt a hátsó részénél beleragad a.... tudjátok mi, kemény réteget képez és nem engedi kijönni azt, aminek ki kell jönnie... :-(
    Akkor Juhizs berakja a kádba a hátsó felét zuhannyal puhítja, kiskacsójával is... elég szörnyű meló, minimum negyedórás és közben szenved a blöki... hát ezért kell elvinni lenyíratni, nem esztétikai dolgok miatt :-)

    Töfi tüneményes :-) Fent van az iwiw-en, esetleg jelentkezzetek be nála ismerősnek, ott több fotója van.

    A szombati bulin bárki részt vehet, aki a XV. kerületben lakik.
    Lopjam le a plakátot a rendelő bejáratáról ? ;-)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Réka!
    Igen, azt hiszem jól látod, nem a kertben... :-)

    VálaszTörlés
  6. Maria:
    a tyúk jó ötlet, tetszene is, ha itt kapirgálna.
    Valószínűleg a két blökinek és a macskámnak is tetszene :-) ezért a tyúknak nem jósolnék nagy jövőt...

    VálaszTörlés