2008. július 5., szombat

a Mesebolt,

az bizony hogy létezik, mert van, s "hölgyek örömére" bizony un. nyílt, bemutató napot tartottak a foltvarró érdeklődők részére.

Részletek a foltvarró fórumon, valamint fotók itt:
http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=118532Kaptunk új információkat (én legalábbis), számomra néhány dologra, titokra is fény derült (pl. a watercolornál nem feltétlen úgy kell csinálni, hogy egymáshoz varrogatok négyzetkéket... miközben várom, hogy megérkezzen a nyugdíj, hanem van gyors megoldás is ;-)

Több termék használata is bemutatásra került, például a következő fotón nem Kismackó lábait kell megtekinteni, hanem azt, hogy az univerzális ragasztó spray-el a talajhoz rögzíthetjük a térdeink elé hulló férfiakat.
Nyugodalomra vágyó, köztes időszakainkban másodlagos felhasználásként textilragasztásra is alkalmazható.Törzsvásárlók között bizonyos időszakonként - a Mesebolt ablakából saját szememmel láttam! - lovaskocsit (hintót?) és férjet sorsolnak ki.
A nyeremény átvétele nem kötelező, de, amennyiben mégis él a lehetőséggel a törzsvevő, akkor garantáltan adó- és járulékköteles.
(Garancia, cserelehetőség nincs).Csacsi kérdéseim feltevése után Kismackó mosta kezeit, elvégre nem válthatja meg a világot ;-)Ja, és mindenfélével megpróbálkozott, hogy hallgatásra bírjon... ;-):-)

5 megjegyzés:

 1. Élmény volt olvasni!!!!!:)
  Jó lehetett ott ma nektek a nagyfaluban....

  VálaszTörlés
 2. Jaj Te Drága !
  Rötyögve olvastam soraidat a meseboltban tett látogatásról.Párom természetesen nem tudta elképzelni mi a bajom.Mondtam neki semmi semmi,csak épp a Drága foltos barátném kisregényét olvasom, hisz olyan jókat szoktál írni.Szerencsére mindig adod Önmagad.

  VálaszTörlés
 3. Remek leírás, én is jót szórakoztam:)))

  VálaszTörlés
 4. Biztos,hogy mi ugyanott voltunk???? :-)

  VálaszTörlés
 5. Violini - ugyanott voltunk, de másik "csoportban" - látod, az enyim fárasztóbb, de szórakoztatóbb lett volna ;-)

  VálaszTörlés