2009. szeptember 25., péntek

Hogy én is küldjek valamit

Internetről jött gyöngyszem


...a fotókat csak részben merem iderakni, mivel nehogy valaki bépereljen ;-)

ezért fáradtságos munkával kimásoltam a fotó nélkülieknél a szöveget, ezt kérem értékelni... na, jó, tudom, hogy én "vakon" és tíz újjal és nem visítok közben, ha megtalálok egy billentyűt... de, azért mégis.

















(Jaj, Kedves barátosnéim ezért most ne haragudjatok meg, nem akartam törölni semmit az eredeti gyöngyszemből, mert így kerek az egész, ahogy van, most a hátam mögé néztem és az én angyalom teljesen megértő fejjel bólogat és azt akarja sugallani felém, hogy minden oké ;-) máskor is a sarkamban lesz).


- MÁR NEM HASZNÁLOK SEMMILYEN IZZADTSÁGGÁTLÓT - AKKOR SEM, HA ÚGY BŰZLÖK, MINT EGY GÖRÉNY, MERT MEGTUDTAM, HOGY RÁKOT OKOZNAK.

(a GE = Görény Egyesület nevében most elhatárolódnék ;-)
A világhírű parfüm fotóját kiemeltem ;-)





- NEM TANKOLOK, CSAK HA EGY BARÁTOM A KOCSIBAN MARAD ÉS ŐRZI AZT, MERT ÍGY NEM TUD EGY SOROZATGYILKOS BESURRANI A HÁTSÓ ÜLÉSRE, AMÍG ÉN KIFIZETEM A BENZIN ÁRÁT.

(innen kivettem egy fotót, mert félig-meddig marcona őrző-védő pasik látszottak rajta félkatonai egyenruhába bújtatva...
HA lenne kocsim, AKKOR feltétlenül Bruce Willist szeretném fenti célra alkalmazni...)




(Kínai kereskedők figyelem! Nagy tételben vásárolnék ujjatlan férfitrikót, nem baj, ha szakadt és olajfoltos!)










- NEM MEREM MÁR FELVENNI A FÖLDRŐL A TALÁLT PÉNZT, MERT MINT MEGTUDTAM TŐLETEK FENNÁLL AZ A VESZÉLY, HOGY AMIKOR LEHAJOLOK, REÁM UGRIK EGY SEXMÁNIÁS PASAS ÉS AKKOR NEKEM ANNYI.

(Innen kivettem egy piros autó fotóját, de amennyiben a gyártó cég úgy döntene, hogy szponzorálni óhajtaná elfuserált életemet, akkor természetesen nyitott vagyok minden megoldásra és a fotót visszarakom.
Egyben közölném, hogy utazási csekket - amit még soha nem volt szerencsém birtokolni - és étkezési utalványt is elfogadok!!! Tudom, hogy hülyén hangzik, de részemről kulturális jellegű utalványt is értékelek
;-)









Kivételt képeznek: - whiskey és konyak - bár, tudom, hogy ettől lennénk mozgékonyak)

...khm... most olvasom, hogy
Az 57 éves Macallan whiskey egyetlen palackjának ára 15 ezer dollár ... küldjetek az isten szerelmére!

Ui.: árverési csarnokot bérelnék!!!

1 megjegyzés: