2008. július 2., szerda

a "Felhasználói statisztika",

avagy a számláló esetemben megtévesztő adatot tartalmaz.

Jelen pillanatban (az elébb ;-) 532-es számot mutatott.
Ez ne tévesszen meg senkit.
Ha valaki már hónapokkal én előttem kezdett blogolni, és mégis jóval kisebb számot mutat nála ez az adat, az semmi mást nem jelent, mint azt, hogy semmivel sem látogatottabb az én blogom, mint az övé, hanem egészen egyszerűen csak arról van szó, hogy Ti jártatok bent össz-vissz kb. 82-szer, és én jártam bent cirka 450-szer.... he-he.

Mivel én gyorsan írok, nem töröm a fejem különösebben a mondanivalón, viszont amikor a fotókat, vagy egyéb hivatkozásokat mellékelek, akkor többször is ki- és bejövök, sőt, hajlamos vagyok már előzőleg megírt hozzászólásaimba is időnként kiegészítéseket tenni.

Csak azért írtam le, nehogy valaki búslakodjon és azt higgye, hogy hozzá nem mennek annyian :-)
Viszont vannak blogok, ahol kimondottan izgalmas figyelni, hogy milyen nagy a látogatottságuk - méghozzá rövid idő alatt - a "többezresek" táboráról van szó.
Ha ilyen magas számláló számot tartalmazó blogban jársz, akkor bátran gyanakodhatsz, nem tartozik az unalmas, szürke blogok közé :-)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszi a dicséretet!
    Tetszik a tarisznyád amit varrtál :)
    A többi munkád is ötletes és szép.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy írtál Lilang! Köszönöm szépen.
    Éppen tegnap írtam egy barátnőmnek, hogy milyen szép blogra találtam (a Tiédre)... és hogyan fog ő örülni neki, erre elfelejtettem belinkelni az elérhetőségedet, bár megtaláltalak volna az NLC-s beírásod alapján, de így jobb, mert nem kell keresgélni :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez megtisztelő!
    Aranyos vagy :)

    VálaszTörlés