2008. október 12., vasárnap

Tombola II.

Jó volt nagyon a tegnapi nap. Sok baráttal, jó ismerőssel találkozni. Hangulat és nyüzsi-büzsi a könyvtárban, talán most tanui lehettünk egy hagyomány megteremtődésének.

Na, akkor a tombolára benyújtott "munkámról" fellebbentem a (függöny) fátylat...
Bár ketten is aranyosan "pályáztatok" rá, (Elizanikó és Pjulcsy is - vagy tán még más is??? :-)
de, bizony a nyeremény Márta nénié lett... :-)
Nem tudom, hogy örül-e neki, de én örülök, hogy ő nyerte és nem egy számomra ismeretlen vendég.

Tudom, hogy Márta néni nem készít apró mütyürkéket, tehát, lehet, hogy tényleg hasznosítani fogja. (Pl. bibirkélésnek való apróbb cuccot tart benne....)
Sajna a munkám fő hibája (azon kívül, ami szemmel egyébként látható...), hogy nincs tartása, kellett volna bele mondjuk még vastagabb flízt rakni, vagy esetleg táskamerevítőt.

Remélem, hogy Mártának nem gond, hogy felrakom a fotókat.
Most ezúttal értesíteném őt, ha lett volna még egy éjszakám (estém) a dologra, akkor az eredeti elképzelés szerint háztetőt (fedelet) is készítettem volna...ez a pillangó itt eléggé rémisztő látványt nyújt a fotón, de nem ilyen a valóságban (szerintem)

aztán a nagy tanulság számomra az volt, hogy bár régről tudom - mesterséges világításnál, este nem célszerű fekete dolgot varrni, mert szinte nem látom, hogy mit csinálok... most már tudom, sötét barnát se jó így varrni - vagy talán eleve a sötét színekkel mind így van...A könyvtárosoknak beadandó ajándékok közé a szívemet adtam...


na, itt kiderült, hogy szivecskét se tudok készíteni - tehát a jövőre vonatkozóan is vagy maradok a country stílusnál, és ott rá lehet fogni, belefér minden elcseszés... ;-) vagy szivecske sorozatgyártásba kezdek, a gyakorlat teszi a mestert alapon... szóval látom, hogy a szivecskénél a hajlatok azok nem mennek...
most már értem, hogy miért is a hajlatokban izzad az ember...

Összefoglalva a mai napot (főleg az újpesti részét):öhh... igen, a topik is ilyen... szeretjük egymást, de néha egymásnak ugranak emberek... ;-)

3 megjegyzés:

 1. titkon én is pályáztam a tombola tárgyadra, de én nem hogy a Tiedet nem nyertem meg egyáltalán nem volt szerencsém a tombolán.
  Bár én a szoknyádból vághattam és egy éjszakát is megnyertem Nálad:-)

  VálaszTörlés
 2. Aranyos a kis tető nélküli házikó :)
  A szíveid egyediek :)

  VálaszTörlés
 3. Csak ne szerénykedj! A házacskád egy modern alkotás, mert nem viszi el a szél, vagy vihar a tetőt!

  VálaszTörlés