2010. április 21., szerda

Nem is pang az ingatlanpiac... nekem egy egész házsorom van :-)

Szóval, hogy spóroljunk... ;-)

egy rokonunknak - mivel, megkívánta vala a nyáron Karcagon tanult házsoros kulcstartós képecskét - készítettem egyet, csak kulcstartó nélkül...
(Ők "túl sokan vannak"... úgysem fért volna el az összes kulcscsomó rajta, vagy leszakadna, aztán annyi, nekik se fizetne a biztosító a kárért, ahogy nekem sem :-(



S, mivel náluk olyan a lakás, hogy a falak különböző színűekre vannak festve... és az ajtók sem fehérek, hanem színesek, hát gondoltam, akkor ne hagyományos házsor legyen.


Persze, mondta a lányom, hogy netán ez nekik "túl modern lesz" - erősen bízunk benne, hogy ez bekövetkezik, mert minden hibája ellenére a végeredmény nekünk tetszik.



Persze, annyi eszem nem volt, hogy tartalék keretet vegyek Karcagon, így az I...á-ban vettem, ez egy kicsit más, mint az én keretem. A hiba ott volt (már, ha hiba volt), hogy beleraktam a műanyag borítást, ezért fényképezésnél nem olyan tökéletes - bár, kétségtelen, hogy nem porosodik annyira.

Reménykedtem, tán az ablakpárkányon jobban lehet fotózni... áh... az ember már a munkahelyi - belvárosi - ablakpárkányokban és fényviszonyokban sem bízhat.
Látszik, hogy ritkán könyöklök, nem vagyok naprakész.

Nem tudok jól fotózni, ha süt a nap az a baj, ha nem süt, akkor meg az ;-)



(Ha nem tetszene a címzettnek, akkor megtarthatnánk ;-) tudom kissé, önző vagyok most, esetleg kapna helyette hagyományos, klasszikus házsort... na, majd meglátjuk.)

Vagy, inkább magunknak egy igazi "Hundertwasser"-ost kellene csinálni ? :-)

7 megjegyzés:

  1. Lécci, lécci, csináljál egy Hundertwassert ! Bár ez nekem is tetszik, bájosan csámpás :))

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nagyon vidám :-))

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon egyedi, formabontó házsorod lett! Nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett!!!!! Szerintem örülni fognak neki!!!! Puszi!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, majd beszámolók róla, hogy megtarthattuk-e ;-)

    Amúgy itt nem látszik jól, de a házakon kívüli rész - az anyagban lévő minta - végig kézzel le van tűzve (naaa, csak olyan juhizsos módon, nem túl szépen), de élőben jól látszik és mutatós - laikus számára :-) :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon czukor. map

    VálaszTörlés