2010. december 21., kedd

Hangverseny-közvetítés élőben a Müpa honlapján XII. 23-án este



Kedves Olvasó!

Különleges élményben lehet része 2010. december 23-án este, ha a www.mupa.hu-ra látogat: Kocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok karácsonyi hangversenyét otthonról, élőben követheti figyelemmel. 


A koncert megtekintéséhez csak a Művészetek Palotája honlapját kell felkeresni, ezen az estén az oldal nyitólapja maga a közvetítés lejátszója lesz, de bezárás után a hangverseny újra elérhető a kezdőlap megfelelő ikonjára kattintva.



Az online-műsor 19 órakor kezdődik, melyben a Müpáról és az elmúlt évek rendezvényeiből látható egy összeállítás, és több neves művész – többek között Antal Mátyás, Kocsis Zoltán, Kovács Zoltán – is megszólal az esti koncerttel kapcsolatban. Az élő közvetítés a meghirdetett programnak megfelelően 19.30 órakor indul, melyben Haydn Nelson-miséje mellett egy olyan darab is felcsendül, amit Kocsis Zoltán külön erre az estére komponált.

Ezzel az újdonsággal kívánunk szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és élményekkel teli új évet minden kedves Látogatónknak! 


Forrás:

Művészetek Palotája hírlevél

Bővebb információ a honlapon:


http://mupa.hu/menu/programok/komolyzene-opera-szinhaz/unnepi-hangverseny-eloben-online-2/

1 megjegyzés:

  1. Hahó! Karácsonyi ajándékként, Férjjel és Lányunkkal volt szerencsém ezt a hangversenyt élőben hallgatni. Kocsis Zoltán meglepetés műsora valóban az volt, nagyon remek hangulatteremtő. A "kiskarácsony, nagy karácsony" című gyermekdalocska lett feldolgozva, ha jól emlékszem, 46 féle módon! Keringőtől mazurkáig, Kodály, Bartók, Liszt,stb.stb. zeneszerzők stílusában. Mindenki csodálkozott, aztán felszabadultan nevettünk és tapsoltunk! Kellemes, ünnepi esténk volt!!!

    VálaszTörlés