2008. október 24., péntek

Corelli kapitány mandolinja - megszólal éjszaka

Valamelyikőtök a blogjában nemrégen írta, hogy látta és mennyire tetszett neki...

Persze, nem emlékszem már, hogy melyik blogban láttam :-(

Viszont azt tudom, hogy az egyik hozzászóló sajnálta, hogy nem látta, pedig a főszereplő a kedvence... (Nicolas Cage)

No, arra sem emlékszem, hogy ki szerette volna látni.

Itt van, hát talán még időben olvassa:

Ma, pénteken - lehetetlen időpontban - éjfél után szombaton 1.15 perckor (!) leadják a TV 2 csatornáján. (Bár, mivel kereskedelmi csatorna, tudjuk, hogy nem pontosak a filmek kezdési időpontjai - lehet előbb, lehet valamivel később is).

Ezzel az idővel sikerült elérniük, hogy minél kevesebb ember láthassa... persze, tudjuk, hogy létezik a video, de azért mégis...



Egy kritikában azt olvastam, hogy előbb kell a filmet megnézni és csak utána olvasni a könyvet - nem pedig fordítva, mert akkor csalódás lenne, mivel a filmben megváltoztattak dolgokat.
Nem olvastam - nekem tetszett a film, vannak benne számomra felejtethetetlen jelenetek. Romantikus történet, szép képi világgal.

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm,hogy így résen vagy,nélküled biztosan lecsúsztam volna róla!

    VálaszTörlés
  2. Ami értelmes és érdekes film, azt mindig éjszaka adják. Persze a rémes tinifilmeket, akciókat főműsoridőben. Ez van. Marad a dvd. Jó film!

    VálaszTörlés
  3. Ami értelmes és érdekes film, azt mindig éjszaka adják. Persze a rémes tinifilmeket, akciókat főműsoridőben. Ez van. Marad a dvd. Jó film!

    VálaszTörlés
  4. Amúgy tiszteleghetünk az európai filmművészet előtt is - hiszen a filmben (bár nem főszereplőként) láthatjuk Irene Papast... :-)

    VálaszTörlés