2009. május 21., csütörtök

Jogász a családban ... ;-) ;-) ;-) ha-ha-ha...

A következő internetes gyöngyszemet, nagy-nagy hálával megköszönném P-nek, hogy elküldte, mit mondjak... élveztem...

Ezúttal felkérném, a

- 18 év alattiakat (siccc !)
- mélységesen vallásos barátnéimat,
- a túlzottan "széplelkűeket" - bár ez utóbbi nem áll tőlem sem távol... ;-)
- a prűdeket,

hogy ne olvassák el (annyira fogadnék, hogy mégis... mert, hogy ők is emberek... legfeljebb pirulnak egyet, speckó én röhögtem...)

Viszont pár napig nem jövök garantáltan, mert helyzet van itthon, az is vicces a maga módján - épp az elébb írta egy kolléganőm, hogy fuldokolt a kacagástól a legújabb "Velem mindig történik valami" sztori kapcsán - de, egyenlőre úgy érzem, hogy ez utóbbi történet talán nem publikus...

Tehát, marad Nektek, a bevállalós bátraknak a jogász a családban... ;-)

Ja, egy az egyben másoltam be, semmi javítás, gépelési, v. egyéb hibák miatt:


"2009.05.07. 12:23 Professor Pizka


Jogász a családban, itt egy egyszerű szerződésminta :-)

Jegyzőkönyv és megállapodás

Mely készült 2009. április 8. napján a ... címen a lakás nagyszobájában végrehajtandó szexuális aktus körülményeinek előzetes meghatározásáról

Jelen vannak:

-... (továbbiakban: férfi)

-... (továbbiakban: nő)

A felek megállapodnak, hogy a mai napon 16:00 és 17:30 óra között szexuális tevékenységet folytatnak, amelyben szerepelni fog legalább 2 (kettő) vaginális közösülés. Felek kikötik, hogy a vaginális közösülésre a Katolikus Egyház "elhálás" jogintézményének a definícióját tekintik követendőnek, azzal az eltéréssel, hogy a szexuális tevékenységet nem előzi meg házasságkötés és gumióvszert is használnak. A gumióvszer beszerzése a férfi kötelessége és költsége. Gumióvszer nemléte esetén a nő szabadon dönthet az aktus folytatásáról és annak feltételeiről. Amennyiben úgy dönt hogy az aktust nem folytatja, a férfinak 5 (öt) perc magányra van joga a kisszobában.

Az aktust a felek oly módon kezdik meg, hogy a férfi a nőt simogatja, túlzó, helyenként valótlan állításokat tényként ad elő (továbbiakban: bók). Ez a tevékenység a férfi részéről a Ptk. szerint ajánlattételnek minősül, azonban nem a bókok tartalmára, hanem a szexuális aktus lefolytatására vonatkozóan.



A férfi kötelezi magát hogy a nő erogén zónáit legalább 10 (tíz) percig stimulálja. Az erogén zónák kijelölése és a stimuláció módjának meghatározása (A Ptk vállalkozói szerződésre vonatkozó szabályaira való utalással) a nő feladata. A férfi ezekre az utasításokra észrevételt tehet, azonban már előre tudomásul veszi, hogy ez esetben elveszti utasítási jogát az ezt követő nő által végrehajtott stimulációs fázisban.

A nő a férfi erogén zónáját a szükséges mértékben stimulálja. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a stimuláció kellő fokot ért el, opciós joggal bír arra, hogy a stimulációt félbeszakítva a férfit a közösülés azonnali megkezdésére hívja fel, azonban ez esetben az óvszer felhelyezésének feladata rá hárul.

A felek kikötik, hogy a közösülés színhelye a nagyszoba padlóján található szőnyeg, illetve szükség szerint a környező bútordarabok. felek ezeket az objektumokat megtekintették, saját céljaikra mindenben alkalmasnak találták. A nő már most kifejezetten állítja, hogy a szőnyegen "morzsát", "szöszt" illetőleg bármilyen egyéb zavaró objektumot nem talált és a továbbiakban lemond arról a jogáról, hogy ilyenekre észrevételeket tegyen.

A közösülést az óvszer felhelyezése után lehet megkezdeni.

A közösüléskor végzett alternáló csípőmozgást úgy kell végezni, hogy az azt leíró szinuszfüggvény y tengelyét mindvégig a pénisz alkossa. Amennyiben ez a körülmény nem áll fenn a közösülés időtartama alatt, akkor a nő kötelezettséget vállal arra, hogy legfeljebb közösülésenként 2 (kettő) alkalommal pótstimulációt végez. Orális pótstimulációra nincsen lehetőség akkor, ha az óvszer spermicid bevonattal kezelt az erre irányuló felhívás semmisnek tekintendő.

Az alternáló mozgás időtartama legalább 10 (tíz) perc, mely csak abban az esetben csökkenthető, ha a nőnek ez idő alatt orgazmusa van, vagy egyéb okból erős hüvelyizom-összehúzódásokat végez. Az ebből eredő korábbi befejezésért a nő semmilyen kártérítési igényt nem érvényesíthet.

Mindkét félnek joga van az aktus során 2 (kettő) alkalommal az aktus testhelyzetének megváltoztatását kezdeményezni.

Amennyiben a nőnek már volt oragzmusa a férfi javaslatot tehet a férfi orgaumusának körülményeire. A nő már most előre hozzájárul bármilyen megoldáshoz amely az arcát, illetve száját nem érinti. A nő fenntartja magának a jogát hogy az aktus alkalmával bármilyen megoldásba beleegyezzen. A beleegyezés körülményeként fellépő esztétikai, higiéniai állapot kezelése a nő felelőssége. Férfi már most kijelenti, hogy a kád tiszta és a rózsaszín törölközőt most vette ki a szekrényből.

Felek kijelentik hogy további aktusra vagy aktusokra jelen aktus lezárásának függvényében külön megállapodást kötnek. Amennyiben jelen aktust folytatnák és újabb aktus jönne létre, a felek ezen ráutaló magatartásukat egyező, hibátlan akaratnyilatkozatnak tekintik, és azzal kapcsolatban kölcsönösen minden reklamációs és egyéb igényükről lemondanak. A ráutaló magatartással létrejött aktus körülményeire jelen megállapodás szabályait tekintik irányadónak, melytől azonban egyező akaratnyilatkozattal vagy együttes ráutaló magatartással eltérhetnek, kivéve az óvszerhasználat szabályait melyeket a felek minden körülmények között kötelezőként vállalnak.

A felek az aktus körülményeivel kapcsolatban titoktartást fogadnak, ide nem értve a jól látható, egyértelmű külsérelmi nyomokkal (kiszívott nyak, lehorzsolt térd stb) való diszkrét dicsekvést illetőleg az azokra vonatkozó kitalált történetek előadását

A megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. szabályai irányadóak.

A felek jelen nyilatkozatot közös elolvasás és értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, helybenhagyólag írják alá.

kmf

ph


....

férfi


....

nő"

Most csak halkan hozzátenném, hogy fiatalkoromban bár forró vérűnek voltam mondható - ez utóbbi alatt nem az un ."egyéjszakás" kalandokat értem, hanem azt, hogy férfi tőlem nem hallotta, hogy "neeeee , mert fáj a fejem szívem..."
de, mivel mindig is klotyi problémáim voltak, hát előfordult egyszer velem, hogy azt hittem, hogy meghalok, míg hazaérek...
s, mikor mégis,
és tényleg,
akkor elégedett sóhaj után,
csak egy mondat hagyta el a számat:

Istenem... ez felért egy ORGAZMUSSAL... :-)

Kedves ismerőseim problémáim kapcsán mindig vígasztalni akarnak - ezt mondják:

- milyen jó Neked, hogy ilyen jól működik a VESÉD,
a válasz mindig ugyanez:

- az hagyján, de milyen rosszul működik a HÓLYAGOM...
;-)

15 megjegyzés:

  1. no de Juhizs! most mit mondjak a zuramnak, mért röhögök? :-)

    VálaszTörlés
  2. Ezzel most az én hólyagomat tesztelted :-)

    VálaszTörlés
  3. Juzsikám, az utószó borított nálam :)
    Remélem azért nem olyan komoly az otthoni :)
    Ja, ha nagyon szeretnél otthonról kicsit kiszabadulni, 23-a fél 6 Kispes Önkormányzat előtt, mindennemű kukkolás engedélyezett :)

    VálaszTörlés
  4. Az olvasó pedig oly módon veszi tudomásul az itt leírtakat, hogy hangképző szerveivel betűkkel leírhatatlan hangffektusokat képez.Eközben törekedni kell arra, hogy környezete figyelmét csak kis mértékben vonja magára, ellenkező esetben környezete tagjaival kötelezően meg kell osztania az itt olvasott információkat.

    VálaszTörlés
  5. Amennyiben családtag van a szobában, nem kell neki semmi se mondani,
    egyszerűen vegyetek elő egy üres papírt, és írjátok fel rá felül középen, hogy JEGYZŐKÖNYV ÉS MEGÁLLAPODÁS... :-)
    Márta néni - köszönöm szépen a "Márta néni összes" újabb gyöngyszemét :-)
    Maca, szívesen kukkolnék, de 17 órától már hastáncosnő esten leszek a Csiliben. (Nem a színpadon...)

    VálaszTörlés
  6. Te a Csiliben???? Csak nem erzsébeti vagy??? (Fél évvel előttig, közel 30 évig ott laktam a szomszédságban.)

    VálaszTörlés
  7. azért nem igazság, hogy, még ha "helyzet" is van otthon, napokig Nélküled kell élnünk....

    VálaszTörlés
  8. Fércművek: nem, a barátnőm lakik ott, én a város kicsit túlsó végében, Rákospalotán.

    VálaszTörlés
  9. ccsigaház : küldök majd Neked valamit köztes időben :-)

    VálaszTörlés
  10. köszönöm! juhizsfüggőségbe szenvedek :-)

    VálaszTörlés
  11. ccsigaház - ne aggódjál ez gyógyítható dolog; lásd a volt férjemet és szerelmeimet ;-)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon sajnálom, hogy nem értél rá, pedig a Csili csak egy ugrásnyira volt tőlünk.
    Ja és a kisebbik fiam, pont a Csili mellett lakik. :)

    VálaszTörlés
  13. hát nem tudom, épp most hallottam a hiradóban, hogy szerbiában lapáttal verik a drogfüggőket egy ortodox rehabközpontban...ugye te nem csapsz pofán egy hólapáttal? :-) juhizsfüggőkről nem szólt a fáma, lehet, hogy rossz csatornát nézek?

    VálaszTörlés