2009. augusztus 13., csütörtök

Unicumos pulyka

Internetről jött gyöngyszem.

Köszönet érte KZS-nek, aki megosztotta velem, hálánk annak, aki elküldte KZS-nek.
Valószínűleg sokan élvezték már, gyanítom, mivel ma reggel beolvasták a J......s rádióban is, de mivel a magyar kreatív nép, hát módosított változatként jó magyar pálinkával adták elő.
Igen élvezetes volt hallgatni is.


Unicumos pulyka

Hozzávalók:
1 db Pulyka
1 üveg Unicum

Elkészítés:


1. Vegyünk egy pulykát!

2. Egy pohár unicum.

3. Tegyük a pulykát a sütőbe!

4. Még két unicum.

5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!

6. 3 unicum további.

7. Süssük a kapcsot be!

8. Most még tovum 4 univáb.

9. Pulykázzuk meg a zsírt!

10. Unicumot a másik palackot még.

11. Dugjunk pulykákat a homérumba!

12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!

13. Süssük az unicumot még egy óráig!

13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."

14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!

15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!

16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."

17. "Kiskút, kerekes kút..."

18. Szeletum a pulyák darabbal többe!

19. Pusztuljunk tásztátum

20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!

21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."

22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!

23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

3 megjegyzés:

  1. Sírva az asztal alá röhögtem magam! :-)

    VálaszTörlés
  2. Hanggal előadva a rádióban még szenzációsabb volt.
    Részemről kedvelem a gyógynövényes, kesernyés védőitalokat, csak tényleg csínján kell velük bánni, csak keveset...

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon jó volt!!:-))))

    VálaszTörlés