2008. július 11., péntek

az Álom, luxuskivitelben

című film sokunk kedvence, akik rajongunk a női főszereplőért.

A film kezdő kockái felejthetetlenek, estélyi ruhás hölgy (Audrey Hepburn) szép frizurával korán hajnalban elsétál Tiffany kirakatához, előveszi a kefirjét és a kiflijét - miközben reggelizik - bámulja az ékszereket a kirakatban.

Igen. Sokan vágyakozunk egy életen át az üveg túloldán lévő - egy más világot, más életet képviselő - számunkra elérhetetlen "dolgok" iránt. (S, most vonatkoztassunk el, természetesen az ékszerektől és a gyémánttól, mivel a túloldali vágyálom oly sok minden más lehet, nem feltétlenül kézzel fogható dolog).

Csak az a baj, hogy legtöbbünk ezen a szinten marad.
Ezen az oldalon.Mi maradhat hát nekünk - ha véletlenül New Yorkban jársz ;-) ;-) reggelizzél a Tiffany-nál.

7 megjegyzés:

 1. Milyen furcsa is az élet.
  Ezt a bejegyzést otthon írtam, korán reggel. Bejöttem a munkahelyemre. Mondta az egyik kolléganőm, hogy csukjam be a szemem és ne lessek. Rátűzött valamit a ruhámra.
  Audrey Hepburn kitűző volt...

  (Nem olvassa a blogomat, nem is tud róla).

  VálaszTörlés
 2. KEDVENC színésznőm Audrey Hepburn!!! Minden filmjéért odavagyok!!!

  VálaszTörlés
 3. Milyen kitűző????? Hogy néz ki??? Sárga Irigység esz meeeg....

  VálaszTörlés
 4. Annyira szeretem olvasni a bajagyzéseidet :)

  VálaszTörlés
 5. Mammka, ha őszinte akarok lenni, hát egy kissé giccses a kitűző, de akkor is örülök neki, mert tényleg szeretem őt, és jó poén volt.

  VálaszTörlés
 6. Szömörce kedves! Jártam már nálad, de utóljára akkor, amikor a befőzös dolog volt felrakva. Igaz, nem írtam, annyi időm nem mindig van, mikor nagy hirtelen bóklászok.
  De, jó volt Nálad megint körülnézni :-)

  VálaszTörlés
 7. Hozzánk sem lakik közel Tiffany..., úgyhogy nem szoktunk ott reggelizni. Bár tudom, hogy a film címe mást takar... Holnap a lányommal reggelizem a teraszon, krumplis-hagymás tojást, várom már... ennél jobb életérzést semmi nem adhat. Ja!...és citromos tea is lesz!

  VálaszTörlés