2009. január 23., péntek

Tárgy: Igaz mesék :-))) ???

ezzel a címmel érkezett a mai "internetes gyönyszem" - valószínűleg új címkét kellene ezekre kialakítanom.

Ismételten közölném, hogy nem én írom őket.

Ez a mostani részben 18 éven felüli, no, meg csúnya szavakat is tartalmaz, meg előítéletes - amitől természetesen elhatárolódok.
Néhol helyeSíRÁSI hibák is lehetnek benne.
Tehát, a széplelkű barátnéim ne olvassák el.

Ellenben megfájdult a gyomrom és most megyek keresni papírzsebkedőket... ;-)

"Megválaszolatlanul maradt női kérdések, úgyis mint:
- miért ilyen balfaszok a férfiak?
- miért nem találok egy IGAZI FÉRFIT?! (jellemzően nagybetűvel)
- miért nem működnek a párkapcsolatok?
- miért van az, hogy a jó pasik buzik?


Nos a válasz: a ´70-es, 80-as évek meséi kondicionálták az agyunkat.

Vegyük sorba!

Futrinka utca:

főszereplők: Cicamica, Buksi és Bodri.
Cicamica egyedül neveli Buksit, szomszédja az öreg Bodri. Cicamica szerintem örökbe fogadta Buksit (macskának hogy lehet kutya a gyereke???) Valószínűleg egy karrierista ribanc, aki féltette az alakját a szüléstől (gondolom megfizetett egy pumi házaspárt, hogy bérszüljenek neki egy kölköt). Féltő gonddal és gyakran nyávogva kényezteti a szeleburdi Buksit , aki megfelelő férfi példakép hiányában esélyes hogy full meleg lesz, mire felnő. Ott van ugyan az öreg Bodri, mint férfi (?), aki feszt morog, de szintén egyedül él, tehát egy töketlen vén fasz, és tutira alkesz.
Az egyetlen normális párkapcsolatot a másik házszomszédban élő rókáék tudják prezentálni, akik naná, hogy bűnöző életmódot folytatnak. Szép példa mondhatom.

Mazsola és Tádé:

Főszereplők: Manócska, aki neveli Mazsolát (kisdisznó) és a kis Tádét (tengerimalac) Manócska elvileg pasi, de nincs csaja, egyedül él a két kölökkel, akik (mivel nem manók) tuti, hogy örökbefogadottak, vagy manócska korábbi csajai felcsináltatták magukat holmi jöttment disznókkal és tengerimalacokkal, ezzel a lúzerrel, meg elhitették, hogy a szerelemgyerekek (Manócska tuti impotens, de minimum látens buzi, mivel dióskalácsot tud sütni!) tőle vannak, majd szépen lekoccoltak olaszba rúdonpörögni, ez a szerencsétlen hülye meg tartsa el a két kis szarost. Manócska annyira lúzer, hogy még annyi esze sincs, hogy időszakonként átsétáljon egy üveg borral a Futrinka utcába (igen, ebben a mesében is szerepel ez az utca) és levarrja a valószínűleg vibrátoron élő Cicamicát...
És a gyerekek? Na, igen... Malacka felnőve a köcsög kismalac lesz, aki ha leesik a bicikliről, és valaki megkérdezi jól van-e, ráripakodik, hogy a fasz köze van ahhoz, ő hogy szál le a bringáról... Sosem költözik el Manócskától, mert senki nem ad neki munkát. Lúzer felnőtt lesz és továbbra is agresszív...
Tádé meg buzi. Feszt nyafog és beleegyezik mindenbe...

Frédi és Béni:
Főszereplők: gondolom nem kell bemutatni
Frédi és Béni még a gimiben haverkodtak össze, ahol Frédi volt az országos diák tekebajnok, Béni meg egy fasz kis lúzer, aki felnézett a haverjára, amaz meg ebből a rajongásból élt évekig, sőt még most is.
Végzősként aztán két kis falusi liba, akik azt hitték magukról, hogy szépségkirálynők, elment velük autósmoziba, szépen lepippantotta őket, és ezzel be is teljesült a sorsuk, azóta papucsok, miközben azt hiszik ők Travolta a Pomádéból.... Hitelből élnek, és próbálják nevelgetni a gyerekeket, meg betömni a házisárkánnyá cseperedett szépségkirálynőik száját a szerény keresetükkel...
Hámondjuk családnak azért család mind a kettő, de nem tudom mennyire követendő példa...

Mézga Géza:
Főszereplo›k: gondolom szintén megy ez is...
Hát itt a főpapucs pasit látjuk: pocak, kopasz fej, átlag élet, átlag család. Talán Aladárnak van esélye kitörni ebből a körből, hacsak valami "jólsikerült" találmánya miatt nem sittelik le, és nem lesz buzi a börtönben... Jah... a Kriszta meg egy kurva, aki azt képzeli magáról, hogy színésznő. Irány a rúd!

Frakk:
Főszereplők: Károly bácsi, Irma néni, Frakk, meg a két rühes macska.
Most mit mondjak? Két tisztes kisnyugdíjas. Együtt élnek vagy 70 éve már. De se gyerek, se unoka, csak a büdös háziállatok. Szerintem sose szexeltek.
Nos, ennyi "példakép" alapján hogy az istenbe várjátok el, hogy találtok egy a 80-as években nevelkedett, mára partiképessé vált FÉRFIT???!!!


Újabb példák...
Jönnek ám az érdeklődő levelek. Ebből is látni, hogy nem adjátok fel, továbbá a remény hal meg utoljára...

Moha és Páfrány egyértelműen egy meleg pár az erdő mélyén.
A Varázsceruzában a kisfiú látens homokos, aki egy törpe (cukrosbácsi?) ceruzájával van elfoglalva...

Bob és Bobek? Két fiú nyúl egy kalapban???

Hupikék törpikék??? 100 fiú Törpilla ellen??? Vagy kedvére? Nem is beszélve a csúf gonosz Hókuszpókról, aki naná, hogy egyedül él szintén egy rühes macskával...

Kockásfülű nyúl? Egyedül egy tetőn a liftházban? Aki leselkedik a játszótéri gyerekek után a látcsövével???

Van még kérdés?"

1 megjegyzés: