2009. június 17., szerda

Ez az éjszaka más, mint a többi...

Igen!

Június 20-án, szombaton megint jön a Múzeumok éjszakája...Este 18 órától másnap 2 óráig lehet cikázni a múzeumok tárlatai és rengeteg hozzájuk kapcsolódó rendezvény (zene, táncelőadás stb. stb.) között.
Tárlatvezetések, s néhol be lehet jutni a "máskor ide nem léphet be földi halandó" címkével jelzett helyekre is.A belépő felnőtteknek 1.300.-Ft, gyerekeknek 600.-Ft
(bár, ki tudja, hogy egy gyerek meddig bírja az éjszakát... persze, korosztálytól függ nyilván)Kisebb helyen, ahol csak egy-két múzeum van, talán nem éri meg, de nagyobb városokban ha módotokban áll, használjátok ki ezt a páratlan lehetőséget.Bővebb információ a programokról is itt:

http://www.muzeumokejszakaja.hu/Ha "korlátozott" az anyagi helyzetetek (áhhh... de helyre kis megfogalmazás volt !) akkor inkább egyetek pár napig "üres" vajaskenyeret, de próbáljatok meg elmenni.Az előző évekből származó fotókat a honlapról kölcsönöztem.


...öhmmm.... ez mondjuk nem feltétlenül az én világom - bár, az első döbbenet után nyilván, hogy jót röhögtem volna a látványtól...

Hát, ezért kell válogatni a programok között, hogy mindenki megtalálja a saját világát.
Vagy néha nem is baj, ha barangolunk és feszegetjük a saját korlátainkat...

Az éjszakai járatok menetrendjét nézzétek meg, ha máskor nem jártok éjjel, akkor most időben tudjátok előre, hogy melyik út vezet hazafelé.

Már, ha nincs kocsitok.

Esetleg sofőrrel...

3 megjegyzés:

  1. Annyira sajnálom, hogy idén ki kell hagynom. :( Pedig régóta várok rá, hogy ismét csatangolhassak éjszaka. De sebaj, majd Te elmeséled milyen volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Eddig mindig voltam, de most csak egy Suhancos, és egy Titty Twisters Orchestar koncert fér bele.

    VálaszTörlés
  3. ja, maple voltam

    VálaszTörlés