2008. június 9., hétfő

Folthoz való is legyen ;-)




kicsit se hitték a fesztiválon azt, hogy abnormális vagyok, mikor többeket felszólítottam rá, hogy a dobozos sör "pöckét" szépen, óvatosan szereljék le és csoportosítsák át hozzám egyéb felhasználás céljából...,

mivel remekül lehet felvarrni foltmunkáink hátuljára felakasztás céljból.... (az ötlet nem az enyém, csak terjesztő vagyok) mondjuk nem tudom, hogy mennyi súlyt bír el, kisebb faliképekhez egészen biztosan használható.

8 megjegyzés:

  1. Tényleg,emlékszem erre az ötletre,csak azóta elfeledtem!!! Ügyi vagy és leleményes.Az pedig,hogy ki hogyan fogadta a kérésedet,teljesen Juhizs történetekhez illő.:)))))

    VálaszTörlés
  2. Jajj, Te, Te , Te ! Hogy lennél már abnormális !
    Különben meg van olyan olajoshal, ami így nyílik, és azon nagyobb kallantyú van. Azt lehet nagyobb munkákra is varrni.
    Én is gyűjtöm ezeket. ( is ) :o))

    VálaszTörlés
  3. elizaniko a normális emberek unalmasak... ;-)

    VálaszTörlés
  4. Na, szia Zsuzsikám, megtaláltalak. Én ugyan ritkán írok be a fórumra, de azért követem az eseményket. Kár, hogy nem láthattam a többiek arcát, amikor elkérted a kütyüket!!

    VálaszTörlés
  5. elizanikó - olajoshal kütyüt (sokat) a japánoktól kellene szerezni, ők halban (is) nagyok...
    btrudy - olyan édes volt a fotón látható "indián" leány, hogy a végén már a földről is szedett nekem, pedig az piszkos volt - oh, már csak varrni kellene ;-)

    VálaszTörlés
  6. Micsoda ötleteid vannak még újrahasznosítás-ügyben,amelyek egyszercsak véletlenül derülnek ki, az újrahasznosítós fórumozókkal meg nem osztod meg?Irgumburgum! :-)

    VálaszTörlés
  7. Violini - ez nem az én ötletem, idegen tollakkal ékeskedni pedig... de, igazad van, az újrahasznosítós fórumba is le lehet írni, hozzá téve, hogy nem én találtam ki. Csak az idő akadályozott (akadályoz) meg benne.

    VálaszTörlés
  8. De jó! Ezt én is hasznosítani fogom!

    VálaszTörlés