2008. június 12., csütörtök

Turiban 2.

Újabb szerzeményem a túrkálóból ;-)

Most így utólag látom, hogy igazán megérdemelte volna, hogy kivasaljam fényképezés előtt...Családtagom újabb megjegyzése:
.... úgy nézel ki benne, mint egy giccses balerina...
hát, mondjuk eredetileg se szándékoztam kötény minőségében megtartani, mivel sajnálnám köténynek használni, de, gondoltam, hogy lefejtem róla a lefejteni valókat egyéb felhasználás céljára... de, ezek után már el is van döntve a kérdés.
Ami érdekes volt, hogy amikor megvettem, akkor tele volt mindenféle foltokkal (mármint, hogy nem a rátétek, hanem az összes többi terület) így eleve úgy vettem, hogy majd levágom, lefejtem az alapról. Mosás után viszont kiderült, hogy a köténynek semmi baja, a foltok simán kijöttek belőle - tehát tőlünk nyugatabbra élő asszonytársaink, vagy azért, mert lusták, vagy azért, mert nagyon gazdagok, de hordanak valamit, aztán mosás helyett gyakorlatilag kidobják... :-(
Amúgy a mostani "turi-lelet" kemény 210.-Ft-ba került. :-) :-)

2 megjegyzés:

  1. Á,szóval őrá kellett várnom??? Nagyon helyes és olcsó.A......-nak is megéri,ennyiért?:))))) Mindig ezt mondom magamnak. Már elvonási tüneteim kezdenek lenni-textilkutatóba kell mennem!!!

    VálaszTörlés
  2. amíg balerinának látszol, addig bóknak is veheted

    VálaszTörlés