2008. június 4., szerda

Gyere fogd, gyere fogd meg a csomagomat...

mert, ha nem jön közbe semmi, akkor pénteken elutazom...
Az még nem eldöntött kérdés, hogy milyen közlekedési eszközzel. Autóval lenne a legcélszerűbb (nincs kötöttség), de, lehet, hogy vonat lesz.
A csomag tartalmának összeállítása szempontjából persze, ez nem mindegy.
Na, ezt csak egy nő értheti.
Ha vonat - akkor minimális tartalom, amennyiben kocsi, akkor azért lehet bátrabb és előre látóbb a döntés (utóbbi esetben egyből életbe lép a túlélési motívum, "még akármi is történhet, és akkor milyen jó lesz, hogy van nálam ez + az").

Szóval mehetek kocsival,

vagy, esetleg autóval...

talán vonattal?


Meg az időjárás, jaj, jaj. Csütörtökig szép idő van. Péntektől - állítólag - eshet az eső. Naaa, ebben az esetben eleve nem vihet kevés cuccot az ember lánya...

Ahogyan nyáron a júliusi táborban mindig meleg az idő Karcagon, éppenúgy, ahova megyek ott meg állítólag majdnem mindig esik ilyenkor az eső (éjszaka meg hideg/ebb/ van). Így legyen most okos az ember lánya.

Amúgy napok óta készülődtem, ajándékok varrásával.
Meg kell, hogy állapítsam, hogy - természetesen? - másként működök, mint a többi foltvarró. Esetemben egyáltalán nem biztos, hogy, ha valamiből már az X-edik darabot készítem (tehát gyakorlom), hogy akkor szebb lesz a végeredmény... Tehát, gyakorlat teszi a mestert, de nem mindenkinél ;-) avagy minden relatív ?

Igaz, van néhány tapasztalásom, amiből most is tanultam. Például, hogy csak kényelmességi szempontból ne érezzem úgy, hogy vastagabb flízt feltétlenül fel kell használnom ott is, ahol vékony flízt használtam, mert egyáltalán nem biztos, hogy jobban járok vele.
Viszont így az ember kreatív döntéseket hozhat, mely szerint igaz ugyan, hogy sámlinak készült valami, de végül vajköpülő lesz belőle :-)
(Átvitt értelemben, foltvarrásra átültetve, a többit a fantáziátokra bízom ;-)

4 megjegyzés:

  1. Láthatnám legalább az ajándékok fotóit??????????? Kérlek!!!!
    És persze nagyon jó útat!!!!Akármivel is mész.Hát a csomagolást én kimondottan utálom.:(

    VálaszTörlés
  2. Nem láthatod Mammka...
    Nem azért, mert annyira rusnya azért a cucc, vagy, mert gonosz vagyok, hanem azért, mert Te is fogsz kapni belőle... hát mibe csomagolom jövő héten a medál Neked Teeee???

    VálaszTörlés
  3. Teeee kópé angyal!!!:) Hát micsoda dolog,hogy nem csak elküldöd a medálomat ,még ajándékcsomagolást is kapok?????Mi lesz ennek a vége???:) Postafutárszolgálat?:O)Ide-oda?:):):)

    VálaszTörlés